Facebook
Instagram
Acasa Returnare si Politica de Returnare.

Returnare si Politica de Returnare.

Puteti solicita returul de produse in urmatoarele conditii:

  • Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).
  • Produs expirat. In cazul in care produsul achizitionat a fost livrat expirat, puteti solicita retur.
  • Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare. In cazul in care se utilizeaza un transportator insarcinat de catre consumator, riscul este transferat in momentul livrarii produselor catre transportator.
  • Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Costurile de retur sunt suportate de noi pentru cazurile de mai sus. Pentru motive ce nu tin de noi, costul transportului este suportat de client.

Solicitarile de retur se notifica prin telefon/email (CONTACT) sau prin prezentarea la magazinul Leonidas de pe strada Doamnei, nr. 27, sector 3, Bucuresti cu produsul respectiv in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Returnarea produselor la magazinul Leonidas de pe strada Doamnei, nr. 27, sector 3, Bucuresti se poate face in timpul programului de lucru.