Trandafir stabilizat, trandafir criogenizat :: Leonidas Online
Facebook
Instagram
Acasa Cadouri Trandafir natural stabilizat cu praf de diamante

Trandafir natural stabilizat cu praf de diamante

Disponibilitate

pe stoc

245.00Lei

(include TVA)

buc.
Adauga in lista de preferinte

DESCRIERE

Trandafir natural stabilizat cu praf de diamante.Cutia contine certificatul pentru praful de diamant. lacasul pentru baterie si 2 leduri

Important !!! Pe parcursul verii (iunie-septembrie) livrarile de ciocolata prezinta riscul topirii. Inghetata se livreaza doar in Bucuresti.

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare comunicate la efectuarea comenzii.

Produsele se afla in ambalajul selectat si transportate in punga sau cutie.

Livrare in Bucuresti:

Pentru comenzile cu valoare totala mai mare de 100 RON (fara tva ) beneficiaza de livrare gratuita.

Pentru comenzile cu valoarea totala mai mica de 100 RON (fara tva ) se va aplica taxa livrare in valoare de 10 ron (tva inclus).

Livrare standard in 24 ore.

 Livrari in afara Bucurestiului:

Pentru comenzile cu livrare in afara Bucurestiului se va aplica taxa livrare in valoare de 20 ron (tva inclus).

Livrare standard in 48 ore.

Ridicare comanda sediu:

Nu se aplica costul de transport pentru livrarile din ciocolateria Leonidas Str. Doamnei nr. 27 sector 3, Bucuresti.

In cazul stornarii comenzilor sau retur, costul de transport nu se storneaza.

ATENTIE! În cazul în care apar probleme pe parcursul derularii comenzii, la o comanda neridicata sau anulata, ne rezervam dreptul de a sista livrarea comenzii.. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la adresa info@leonidas-mb.ro si numerele de telefon afisate

Citeste mai mult

Cum comand online?

Alegeti produsele
Folosind meniul de sus si din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul ''Adauga in cos''

In cazul produselor care nu se pot cumpara ''la bucata'' (Ex. Pralinele) din cadrul paginii de prezentare trebuie sa navigati catre sectiunea ''Cadouri praline'', avand posibilitatea de a alege ballotin (in functie de sortimentatie si gramaj) sau cutii cadou.

Cosul de cumparaturi
La adaugarea produselor in cos, aveti posibilitatea de a ''continua cumparaturile'' sau de a naviga in pagina ''cosului de cumparaturi'', unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Detaliile de livrare si comanda cu un singur click!

Dupa ce ati ales produsele, completati detaliile privind livrarea comenzii, in partea de jos a paginii, sub "Cosul de cumparaturi". Dureaza maxim 1-2 minute.

a. Daca sunteti client nou, atunci trebuie sa completati doar datele din formular si sa apasati butonul de "Confirma comanda".

b. Daca sunteti deja client, introduceti email-ul si parola in boxul din dreapta si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda. Daca doriti livrarea in aceleasi conditii, trebuie doar sa apasati "Trimit comanda".

Modalitatea de plata
Puteti alege sa platiti la livrare, prin ordin de plata sau direct cu cardul online. In functie de modalitatea preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca e cazul.

Puteti efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 ).

Salvarea datelor
Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior. In contul deschis cu ocazia unei comenzi.

Trimiterea comenzii
Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul ''Confirma comanda''.

Comanda speciala
Comanda speciala se face prin transmiterea detaliilor comenzii prin intermediul unui formulare deschis.
 
Comanda corporate
Comenzile corporate se transmit prin intermediul formularului din sectiunea „Corporate Gifts''. Prin specificul lor acestea se diferentiaza prin cantitatile mari si posibilitati speciale de personalizare.

Comenzile telefonice
Pentru a comanda telefonic este de ajuns sa contactati Departamentul Vanzari la unul dintre numerele de telefon: Consultantii nostri va vor oferi informatiile necesare procesarii comenzii si va vor acorda tot sprijinul pentru a selecta produsul care sa satisfaca cerintele dvs in cazul in care nu stiti ce ar trebui sa alegeti.

 Anulari / Modificari
In cazul in care doriti anulare sau modificarea comenzii,este responsabilitatea dvs.de a informa in scris sau telefonic M'B Business SRL despre intentiile dvs.

M'B Business SRLnu poate anula/modifica comanda dvs.inainte de a primi cerea ferma. In eventualitatea modificarii unei comenzi M'B Business SRL isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune.

Politica de returnare
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice, mai multe detalii in OG 130/2000.

Citeste mai mult

MODALITATI DE PLATA

Puteti alege sa platiti la livrare, prin ordin de plata sau direct cu cardul online. In functie de modalitatea de plata preferata, veti primi instructiuni suplimentare, daca este cazul.

 

Plata online cu cardul se face in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2 ).

 

Plata in numerar pentru produsele livrabile din stoc se face la livrare, la valoarea din momentul confirmarii comenzii. Plata se face catre operatorul care efectueaza livrarea.


Datele pentru plata prin virament bancar sunt urmatoarele :

 

M'B Business SRL

Registrul Comertului: J40 /8534 /1997

C.U.I.: RO 10656267

Sediu: Bucuresti, Str. Doamnei , Nr. 27, Sector 3

Cont: RO52BTRL04101202D57891XX

Banca: Banca Transilvania

Citeste mai mult

Recomandari LeonidasCADOURI

Recomandari LeonidasPRODUSE DE TOP

Ciocolata lapte tartinabila cu alune 200 g

Ciocolata lapte tartinabila cu alune 200 g

27.00 lei/buc.

Bijou Rosie mare 30 praline

Bijou Rosie mare 30 praline

175.00 lei/buc.

Hennessy XO Cognac 700ml

Hennessy XO Cognac 700ml

860.00 lei/buc.

Prestige 48 praline

Prestige 48 praline

175.00 lei/buc.

Prestige Luxury 60 praline

Prestige Luxury 60 praline

310.00 lei/buc.

Bijou Rosie mare 30 praline

Bijou Rosie mare 30 praline

175.00 lei/buc.

Ciocolata lapte tartinabila cu alune 300 g

Ciocolata lapte tartinabila cu alune 300 g

35.00 lei/buc.

Ciocolata alba cu aroma de manon tartinabila  300 g

Ciocolata alba cu aroma de manon tartinabila 300 g

27.00 lei/buc.